در مورد طرح توجیهی کسب و کار چه می دانید؟

در مورد طرح توجیهی کسب و کار چه می دانید؟

در مورد طرح توجیهی کسب و کار چه می دانید؟

Blog Article

استراتژی بازاریابی و فروش شرکت شرکت معماری سبز به ترتیب اهمیت از موارد زیر استفاده میکند:

دو نوع اصلی از طرح های توجیهی وجود دارد: طرح توجیهی ساده و طرح توجیهی جامع.

طرح بازاریابی حاوی برنامه به صراط مستقیمی شرکت در حوزه بازاریابی,فروش, تبلیغات, برندسازی, منابع و بودجهبندی هرکدام از موارد در یک بازه زمانی مشخص است.

عناصر اصلی در طراحی پلن کسب و کار ۱. محصولات یا خدمات شما

برای پاسخ به سوال فوق، باید کاربرد طرح کسب و کار یک صفحه ای بدانید.

برآوردهای غیرواقعی بر اساس اعداد غیرواقعی یک دروغ و کلاهبرداری است. این یکی از رایج ترین اشتباهات طرح توجیهی است. وام دهندگان و سرمایه گذاران انتظار دارند که تصویری واقع بینانه از اینکه کسب و کار شما در حال حاضر کجاست و به کجا امیدوار است نشان داده شود، بنابراین اگر طرح توجیهی بیش از حد خوش بینانه و بدون توضیح پیش بینی ها باشد، زنگ های هشدار را به صدا در می آورد و باعث رد شدن طرح توجیهی می شود.

شرکتهای نوپا از طرح های توجیهی برای راهاندازی و جذب سرمایهگذاران خارجی استفاده میکنند.

مجموعه اقداماتی که برای بازاریابی محصولتان انجام میدهید، باید در یک طرح مشخص و منسجم ارائه دهید. تمرکز شما بر چه قسمتی از بازار است؟ چگونه محصولتان را به مشتری معرفی میکنید؟ از چه محتواهایی استفاده میکنید؟ کمپین شما برای فروش چیست؟ از چه ابزارهایی برای تبلیغات استفاده میکنید؟ بهتر است جواب این سوالات را پیدا کنید.

با مشخص کردن این موارد به مخاطبان اعتماد به نفس میدهید. چرا که آنها میفهمند تخصص و شناخت کافی از مشتریهای بالقوه دارید.

اگر نمیخواهید عدد دقیقی بنویسید، طیف وسیعی از بودجههایی که مد نظرتان نمونه بیزینس پلن آماده رایگان است ارائه کنید. در نوشتن این بخش باید بدترین و بهترین سناریو را در نظر بگیرید.

از آن بدتر این که سرمایهگذاران هم حاضر نیستند سرمایه خود را بدون دانستن مسیر مشخص در اختیار شما قرار دهند.

چالش های نگارش طرح توجیهی متفاوت است. آیا شما تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد کسب و کار خود را دارید؟ آیا صنعت شما دستورالعمل های دقیقی دارد که باید به آنها پایبند باشید؟

صورت سود و زیان درآمد، هزینه ها و سود را فهرست می کند. صورتهای درآمد ماهانه برای استارتآپها و فصلی برای کسبوکارهای مستقر تولید میشود.

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Report this page